Výrobci
Zajímavosti

Nová kategorie:"Výživa pro domácí mazlíčky". Obsahuje jen čistě rostlinné složky.

Polníček s hořčičným dressingem a granátovým jablkem

Polníček s hořčičným dressingem a granátovým jablkem - Veganfoods.cz   

 

pro 4 – 6 osob

500 g polníčku

1/8 l Balsamico octa

2 lžíce kremžské hořčice

5 lžic oleje z vlašských ořechů

1 granátové jablko

sůl a bílý pepř

Příprava:

Polníček dobře omyjeme, dle vlastních požadavků odstraníme kořínky a na sítu necháme dobře vysušit.

Metličkou vyšleháme ocet s hořčicí, pomalu přikapáváme olej z vlašských ořechů, dále přidáme sůl a pepř. Polníček smícháme s dressingem a servírujeme na talíři, kde salát hezky upravíme a posypeme jádry granátového jablka.

Doporučení: ocet a olej by měl mít pokojovou teplotu, aby se došlo ke snadnějšímu promíchání a spojení.

Vegan foods věří, že tento delikatesní salát zaujme nejen příznivce vegetariánské či veganské stravy. 

 zpět na recepty