Výrobci
Zajímavosti

Nová kategorie:"Výživa pro domácí mazlíčky". Obsahuje jen čistě rostlinné složky.

Zapečené broskve s kokosovou šlehačkou

Jednoduchý recept nejen pro vegany a vegetariány, ale pro všechny mlsné jazýčky:

Připravíme si:

  • 2 velké broskve + suroviny na drobenku:
  • 18 g třtinového cukru
  • 1 lžíce špaldové celozrné mouky
  • 1 lžíce oleje (dle potřeby i více)
  • 1/2 lžíce strouhaného kokosu
  • 1/2 lžíce sekaných mandlí
  • 1 ks kokosová šlehačka Soyatoo

Postup: troubu předehřejeme na 180° C. V zapékací nádobě promíchejte na dílky nakrájené broskve a cukr. Mouku, olej, kokos, mandle smíchejte na drobenku. Směsí posypte broskve a zapékejte asi 40 minut dozlatova. Teplé zapečené broskve podávejte s ušlehanou kokosovou šlehačkou. Tímto receptem se sami přesvědčíte, jak chutná může být strava pro vegany a vegetariány.

                                                                                                                                                                                      

zpět na recepty